Results 1 to 4 of 4

Thread: Attached thumbnails not available

  1. #1
    Guild Applicant Facebook Connected
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1

    Default Attached thumbnails not available

    Salutations good fellows,

    I can’t seem to view any of the wonderful images you’ve posted. I only see the words ‘attached thumbnail’ in their stead. I’m unable to interact with it at all. I suspect this might be an iPhone compatibility issue. Has anyone else encountered this?

  2. #2
    Administrator Redrobes's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    England
    Posts
    6,289
    Blog Entries
    7

    Default

    Are you able to use any other computer to look at the site and see if its different ? Checking your permissions, I think you should be able to see attachments.

  3. #3
    Guild Master Falconius's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Israel
    Posts
    2,296

    Default

    I get the problem when using my andriod browser, if the person just sticks an attachment on the post instead of actually inserting the picture in the text somewhere I can't open it.

  4. #4
    Guild Grand Master Azélor's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Province de Québec
    Posts
    3,253

    Default

    There are some attachments that are not posted correctly and will not show up no matter what your browser is.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •